Ξεκινά μια νέα προσπάθεια στην Πάτρα, προκειμένου να ξεβαλτώσουν οι διεκδικήσεις και τα αιτήματα των τριτέκνων της περιοχής, με την ίδρυση ενός νέου ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ. Ο υφιστάμενος σύλλογος εκπροσωπεί μόλις το 5% των τρίτεκνων οικογενειών (δεν είναι τυχαίο ότι ψηφίζουν μόλις 100-200 άτομα σε σύνολο 6.000 τουλάχιστο τρίτεκνων οικογενειών), ενώ η εκπροσώπησή του γίνεται υποτονικά.

Χωρίς ανταγωνισμούς, τρίτεκνοι γονείς που ενδιαφερόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας και των οικογενειών μας και διαπιστώνοντας ότι διαρκώς εξαιρούμαστε από σειρά κοινωνικών μεριμνών και δικαιωμάτων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε πιο δυναμικά στη διεκδίκηση αυτών που πραγματικά μας αναλογούν.

Δεν θέλουμε Συλλόγους που να περιορίζονται σε εκδρομές θρησκευτικού χαρακτήρα, διανομές φρούτων και αποξενωμένους από άλλες οργανώσεις τριτέκνων, σηματοδοτώντας την αποξένωση και απομόνωση του τριτεκνικού κινήματος της περιοχής μας.

Θέλουμε Σύλλογο Τριτέκνων με δράση, αγώνα, συντονισμό με τους άλλους συλλόγους, με επαφή με την κεντρική πολιτική σκηνή, με αναφορά και αλληλγεγγύη στα τρίτεκνα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που στενάζουν.

Θέλουμε ένα σύλλογο αρωγό στην τρίτεκνη οικογένεια και δη στις νέες οικογένειες με ανήλικα ή σπουδάζοντα τέκνα. Εκεί χρειάζεται, εκεί απαιτείται η παρέμβαση του οργανωμένου τριτεκνικού κινήματος. Αυτές οι οικογένειες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, γι’ αυτές πρέπει να αγωνιστούμε. Οι μικρομάνες και μικροπατέρες χρειάζονται περισσότερο από καθέναν τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας.

Θέλουμε ένα Σύλλογο με διοίκηση που να εμπνέει τα μέλη με τα έργα της και να τα παρακινεί να συμμετέχουν. Όσοι λοιπόν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας.

Μας αφορά όλους, αφορά το μέλλον των οικογενειών μας.

Γίνετε μέλος του “Συλλόγου Τριτέκνων Πάτρας”

Και εξασφαλίστε ενημέρωση για την προστασία  και κατοχύρωση των δικαιωμάτων σας